• Rockacoca

Стани почетен Rockacoca дизайнер на тениски


Ако си графичен дизайнер, художник или друг арт тип и можеш да се разгъваш във Photoshop, като тоалетна хартия, те каним да увековечиш изкуството си.

Ако имаш идея за як дизайн, който да е подходящ за тениска .. или нямаш, но пък ти хрумне, изпрати ни го и ще участваш в Рокакокърската селекция за почетен съавтор на тениски, който ще увековечим на нашия сайт.

Какво ще спечелиш:

- Ще разкажем за теб на възможно най-много хора по нашите Rockacoca канали - социални мрежи, блог, нюзлетър, ще изкрещим високо на всички колко си як. - Ще увековечим твоя дизайн на тениска... даже на две и ще ти ги подарим. - Ще дадем шанс на хората да си я поръчват от нашата галерия с твоето име на етикета и да се разхождат гордо с твоето изкуство на гърдите си.

- Процент от бъдещите продажби на твоя дизайн. - Ще пием по бира заедно, за да го отпразнуваме. - Чест и слава, разбира се.

Какво очакваме от теб: - Як дизайн за тениска

Изисквания към дизайна и файла:

- Няма ограничение в темата и броя на дизайните. - Няма ограничение в цветовете, изображението може да е както едноцветно, така и пълноцветно. - Формат на файла: .psd растерно изображение с размер около 20х30см, 300 dpi

- Монтаж на дизайна върху тениска

- jpeg за превю

Очакваме вашите предложения на promo@rockacoca.com

Срок за изпращане на предложения: 29.11.2017

Ще обявим почетните членове на: 01.12.2017

Keep rockin'

#contest #конкурс #артист #графичендизайнер #художник #дизайн #тениска #награда #photoshop #art #graphicdesigner #tshirtdesign #design

one line_white.png

Rockacoca is a Bulgarian brand for custom design and alternative fashion.

Created in 2009 in Sofia and for over 10 years produces unique designs, branding and merchandising for various international brands.

©2009 - 2019 , Rockacoca. All Rights Reserved.

Website design by:

PODPIS_white.png
Rockacoca_Logo_2016_two_lines_black.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Contact