• Rockacoca

90's носталгия


Spice Girls, Super Mario, Friends, тамагочи, онези шарени пружини-гривни. Тези дни ни е налегнала една лека, но и симпатична носталгия по времената на 90те години на миналия век.

Спомняте ли си как се събирахме със своите приятелчета да играем на "танкчета" или си разменяхме от "безценните" миришещи листчта. А как чакахме любимите си песни на Кърт Кобейн по радиото, за да можем да ги запишем върху касетката в касетофона? Колко много се ядосвахме, когато онзи досаден радиоводещ започваше да говори по време на песента и така и не успявахме да постигнем перфектния запис. Касетките - имахме ги по много, превъртахме ги с молив (по-младите може би не се сещат за този гениално измислен процес), слушахме ги на фенси-уолкмените, които нашите ни бяха подарили я за рождения ден, я за Коледа.

И ей така, заради готиния спомен, сладката носталгия, се вдъхновихме да създадем нашата Rocka-касетка и да я увековечим на тениска. Сдобий се с една таква тук:

На коя банда/музикант беше любимата ви касетка и не спирахте да си я въртите на уолкмена и превъртате с моливчето?

Keep Rockin' you 90's kid!

#90s #90тегодини #преход #касетка #аудиокасетка #видео #тениска #молив #рокакока #rockacoca #audiorecord

0 views
one line_white.png

Rockacoca is a Bulgarian brand for custom design and alternative fashion.

Created in 2009 in Sofia and for over 10 years produces unique designs, branding and merchandising for various international brands.

©2009 - 2020 , Rockacoca. All Rights Reserved.

Website design by:

PODPIS_white.png
Rockacoca_Logo_2016_two_lines_black.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Contact